Info om Lanapelle

Tendenz Velvære AS

Gåradak, 9710 Indre Billefjord

Tlf. 913 10 878

postmottak@tendenz.no

Info om Lanapelle

Litt om Lanapelle Australia

Trykksår er vanlig i mange helseforetak verden over. Det påvirker alle aldersgrupper, og er dyrekjøpt både når det gjelder menneskelig lidelse og ressursbruk. Lanapelle Australia er en enestående fabrikant av saueskinnsprodukter til medisinsk bruk ved trykksår (Medical Sheepskin Pressure Care Products), som blir designet for å hjelpe både unge og gamle. Vi er en del av et av verdens ledende ullforedlingsselskap, med over 130 års markeds- og produktkunnskap.

Litt om Lanapelleproduktene

Lanapelleproduktene er laget av skinnet til merinosauen, som inneholder 5-6.000 fiber/cm2. Dette gjør at Lanapelleproduktene skiller seg ut fra alle andre saueskinn.

Dokumentasjon

Lanapelleproduktene er testet og har all nødvendig dokumentasjon som er krevet av norske myndigheter/NAV. Produktene er CE-merket. Produktet er merket AS-4480-1 som er likeverdig med norske krav.

Urinresistent/UR

Det betyr at produktene kan benyttes av brukere med inkontinensproblematikk. Lanapelleproduktene tåler kroppsvæske som blod, urin o.l.

Airtech

Lanapelleproduktene til hender og føtter produseres med perforert skinn, Airtech-prosess, for å gi optimal varme- og luftsirkulering.

Trykkavlastende

Bruker kan synke 30mm ned i skinnet. Dermed økes kontaktflaten, og trykket reduseres.

Reduksjon av friksjon og fuktighet

Skinnet/ullfibrene beveger seg med bruker, og friksjon reduseres. Skinnet kan ta opp fuktighet uten at terapeutiske egenskaper svekkes. Dette er en stor fordel for de som sitter eller ligger mye.

Garanti og Vaskeanvisning

Vask på 80°C dreper de fleste bakterier, og er et krav til vasketemperatur på sykehus. I motsetning til vanlig saueskinn, tåler Lanapelleproduktene og vaskes på 80°C, uten å miste sine terapeutiske egenskaper. Produktene skal vaskes med vaskemidler for ull og silke. Det anbefales Lanapelle Ullvask eller Milo. Tøymykner skal ikke benyttes, da vanlig tøymykner "spiser" ull og silke. Det anbefales lufttørking framfor bruk av tørketrommel. Vær varsom ved bruk av tørketrommel. Lanapelle Australia tilbyr en garanti på Lanapelleproduktene, med inntil 50 vask, forutsatt at vaskeanvisningen er fulgt.

Allsidig

Lanapelle består av en rekke trykksårprodukter som hjelper og passer for mennesker med plager i mange forskjellige kategorier. Ullens naturlige egenskaper, sammen med vår spesielle fremstillingsprosess, gjør Lanapelleproduktene til noen av verdens mest allsidige og holdbare saueskinnsprodukter, som er tilgjengelig i dag.

Copyright © Alle Rettigheter Reservert - Nettansvarlig Marit Dahl Sivertsen